For the latest information on Coronavirus (COVID-19), please read more by Clicking here

Pavilion refurbishment programme (back hall)

In 2010 Soham Town Council commenced works to improve and upgrade facilities at the Community Rooms (Walter Gidney) Pavilion at the recreation ground Fountain Lane Soham.

In 2015 refurbishment works of the existing remnant of the Edwardian part of the building (front end) and were completed seeing the community rooms being brought back into service and use in 2017.

The cost of this part of works was paid for by Developer CIL contributions and s106 agreements and so no monies were provided by Soham ratepayers in its modernisation.

The back extension remains to be upgraded and proposals have always included its demolishment and replacement with a purpose built multi-use facility. The plans for this are progressing under planning application 20/01636/FUL with ECDC and may be viewed here.

Structural survey, building audits and estimated work costs may be viewed here. The decision to proceed with any plan remains to be made by the full council. Please contact Cllr Warner who acts as Team Lead Cllr on this matter for further information and updates.

Need help? Get in Contact

01353 723472

Council Opening Times

Monday to Friday: 9am – 1pm (voicemail available whilst closed)

We use cookies to provide necessary site functionality and improve your experience. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies. View our Cookie Policy for more information.

Skip to content